Şehit Bekir Çakır Ortaokulu

Vizyon: İSTİYORUZ Kİ: OKULUNUZDA BİRİNCİ ÖNCELİK ÖĞRENME SÜRECİNİN EN İYİ ŞEKİLDE İŞLETİLMESİ OLSUN. İSTİYORUZ Kİ:VELİ ÖĞRENCİSİNİ GÖNDERDİĞİ OKULDAN GURUR DUYSUN. İSTİYORUZ Kİ: ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLER ÖĞRENME SÜRECİNİN İÇİNDE YER ALMAKTAN MUTLULUK DUYSUN. İSTİYORUZ Kİ: ÇALIŞANLAR YAPMAKTA OLDUĞU İŞTEN KEYF ALARAK BUNU HAYATINA YANSITIP OKULUYLA ÖVÜNSÜN. İSİTİYORUZ Kİ:OKULUMUZDA YER ALAN HERKES, HER ZAMAN GELİŞİME VE DEĞİŞİME AÇIK VE ÜRETİCİ OLSUN.

Misyon: ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖZGÜVEN VE SORUMLULUK DUYGULARINI GELİŞTİRİP, TÜM POTANSİYELLERİNİ KULLANMALARINA FIRSAT TANIMAK; ÖĞRENMEYİ DAVRANIŞ HALİNE GETİREBİLEN VE KENDİ ÖĞRENMESİ İÇİN ÇABA HARCAYABİLEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE İMKAN SAĞLAMAK, ONLARA 21. YÜZYILIN YÜKSEK DEĞERLERİNE CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ. AMACIMIZ GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞMELERİNİ SAĞLAMAKTIR.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:30- 15:00
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi - Futbol - Atletizm - Geleneksel Çocuk Oyunları - Satranç - Dart
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitbekircakirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hoca Ahmet Yesevi Mah. Basmacı Sok. No11 Kocasinan/ KAYSERİ

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Hoca Ahmet Yesevi Mah. Basmacı Sok No:11 38090 Kocasinan/ KAYSERİ